Loader

Faktury

zpět

Jak odeslat fakturu emailem

Autor Tomáš Halász
Tomáš Halász pro Faktury 6. leden 2017 0 komentářů

Kromě běžného stažení faktury v pdf souboru můžete využít i daleko komfortnější službu odeslání emailem přímo z aplikace. Klientovi do emailu příjde odkaz, na který klikne a stáhne si fakturu v PDF formátu.

Jak na to?

Nejprve otevřete fakturu pro editaci. Odeslání emailem je totiž dostupné jen z karty faktury. V kartě faktury najdete úplně dole tlačítko "email". Klikněte na něj a otevře se okno pro odeslání emailu.

 

V poli "odesílatel" se automaticky ukáže vaše emailová adresa a název vaší firmy (pokud tyto údaje máte vyplněny v nastavení parametrů). Do pole "příjemce" je doplněna adresa a název odběratele z knihy odběratelů. Do "příjemce" můžete dopsat více adres oddělených čárkou nebo středníkem.

Předmět a tělo emailu jsou automaticky vytvořeny podle šablony emailu pro faktury. Můžete je upravit a doplnit podle potřeby. Samotnou šablonu emailu si můžete upravit podle potřeby v "seznamy - ostatní - šablony emailů". 

 

 

 

Značky
faktury

Kategorie

Blog Blog(24) Faktury Faktury(5) Helpdesk a všeználek Helpdesk a všeználek(2) Obecné Obecné(5) Objednávky Objednávky(0) Sklad Sklad(3) Zakázky Zakázky(0)

Oblíbené články

19. březen 2024
Bankovní účty
26. prosinec 2023
Nastavení programu TRYNX

Oblíbené značky

Blog jen tak Blog jen tak faktury faktury Návody Návody Popis funkcí Popis funkcí

Poslední komentáře

10. leden 2022
10. září 2019