Loader

Obecné

zpět

Základní nastavení

Autor Tomáš Halász
Tomáš Halász pro Obecné 9. leden 2017 0 komentářů

Po registraci a prvním přihlášení jsme pro vás většinu voleb nastavili do výchozího stavu. Nejprve tedy projdeme to co je opravdu nezbytně nutné nastavit.

 

Základní údaje o firmě

V nastavení vaší firmy na záložce "údaje" musí být doplněny základní údaje o vaší firmě (IČ, název a sídlo firmy, zápis v OR). Nejjednodušší způsob zápisu je když nejprve doplníte IČ a pak klikněte na tlačítko "ARES". Údaje o firmě budou automaticky načteny z registru ekonomických subjektů ARES.

 

Také zkontrolujte jestli máte správně nastaveno pole "plátce DPH" a doplňte údaje o bankovním ůčtu.

 

Dále zkontrolujte zadání svého bankovního účtu. Pokud budete chtít aby na fakturách byl vygenerován QR kód, musí být u účtu zadán IBAN. IBAN zadejte v "seznamy -> ostatní -> bankovní účty".

 

 

Vše uložte kliknutím na tlačítko "uložit" vpravo dole.

 

Další nastavení

Nyní se můžete vrátit do nastavení firmy, tentokrát na záložku "nastavení". Pokud chcete mít na faktuře uvedeno své logo nebo razítko, klikněte na příslušné pole a vyberte je ze svého počítače. Podporovaný formát loga i razítka je JPG a PNG.

 

Logo si můžete nechat načíst ze serveru Logobox.cz pokud jste na tomto serveru registrováni. Stačí kliknout na tlačítko "logobox". 

Dále zde můžete nastavit výchozí hodnoty pro jednotky na faktuře, formu úhrady, splatnost apod..

Pokud byste chtěli nastavit jinou formu úhrady, než jaké jsou k dispozici v rozbalovacím seznamu, můžete je přidat v "seznamy -> ostatní -> druhy plateb".

 

 

Vše uložte kliknutím na tlačítko "uložit" vpravo dole.

 

 

Značky
Návody faktury

Kategorie

Blog Blog(24) Faktury Faktury(5) Helpdesk a všeználek Helpdesk a všeználek(2) Obecné Obecné(5) Objednávky Objednávky(0) Sklad Sklad(3) Zakázky Zakázky(0)

Oblíbené články

19. březen 2024
Bankovní účty
26. prosinec 2023
Nastavení programu TRYNX

Oblíbené značky

Blog jen tak Blog jen tak faktury faktury Návody Návody Popis funkcí Popis funkcí

Poslední komentáře

10. leden 2022
10. září 2019